Home  > Informatie  > Over Metaalcenter.nl

Over Metaalcenter.nl

Het bedrijf

Metaalcenter.nl is een groothandel in staal, rvs en aluminium gespecialiseerd in het bedienen van klanten (MKB en particulieren) via het internet. Wij zagen en knippen onze producten, maar maken er geen "eindproducten" van (dat doen juist onze klanten).

In onze vestiging in Den Hoorn ligt gemiddeld 2000 ton (2.000.000 kg) materiaal opgeslagen, zodat vrijwel alle bestellingen direct uit eigen voorraad geleverd kunnen worden. Vrijwel alle bestellingen zijn maatwerk; het materiaal wordt voor u op maat gezaagd of geknipt.

Metaalcenter.nl is een activiteit van CM Staal, groothandel in staal, aluminium en rvs. Sinds de oprichting in 1938 is CM Staal al innovatief actief in de staalhandel. Wij zijn dus geen constructiebedrijf o.i.d. (zoals sommige mede-aanbieders), die er de "handel er een beetje bijdoen". Wij zijn echt een groothandel en doen niets anders dan dit.

De laatste jaren heeft CM Staal zich naast het brede voorraadprogramma stalen handelsprofielen mede gericht op de uitbreiding van het assortiment met RVS, Aluminium en non-ferro. Middels Metaalcenter.nl bedient CM Staal met behulp van een uitgekiend en zeer compleet maatwerkassortiment het MKB en de particuliere sector. Dit alles door heel Nederland en België. Wij zijn niet alleen een complete leverancier van metaal maar verzenden uw bestelling binnen 24 uur (bij ontvangst voor 13:00 uur op werkdagen) tegen zeer lage verzendkosten in zowel België als Nederland. Orders vanaf € 250 ex BTW leveren wij gratis bij u af.

Metaalcenter.nl / CM Staal op RTL 4

Onlangs was Metaalcenter.nl/CM Staal te gast in het RTL-4 programma Van Passie naar Droombaan. Bekijk hier de reportage:

Vandaag Staal - Aluminium - RVS of Cortenstaal bestellen morgen in huis

Volg ons op : Pinterest en Facebook of Youtube

Metaalcenter.nl 9,2 / 10 - 856 Reviews @ Feedbackcompany