Home  > Aluminium platen

aluminium plaat

aluminium plaat
Bij orders tot 250 Euro (ex BTW) zijn binnen Nederland de verzendkosten 18 Euro ex BTW en naar Belgie 22,00 Euro ex BTW.

aluminium tranenplaat gebeitst

aluminium tranenplaat gebeitst
Bij orders tot 250 Euro (ex BTW) zijn binnen Nederland de verzendkosten 18 Euro ex BTW en naar Belgie 22,00 Euro ex BTW.

aluminium tranenplaat ongeb.

aluminium tranenplaat ongeb.
Bij orders tot 250 Euro (ex BTW) zijn binnen Nederland de verzendkosten 18 Euro ex BTW en naar Belgie 22,00 Euro ex BTW.

Aluminium platen

Aluminium is een bijzonder metaal met een aantal unieke eigenschappen. Aluminium is onder andere drie keer zo licht als staal, erg sterk en in overvloed aanwezig

Metaalcenter.nl heeft veel verschillende aluminium platen in voorraad, waaronder vlakke aluminium platen, gebeitste aluminium traanplaten en ongebeitste aluminium traanplaten. Met name geschikt voor constructie-doeleinden (zonder verdere nabehandeling niet direct geschikt voor mooi zichtwerk, aangezien er best wat krasjes en putjes in het materiaal mogen zitten) 

Een aluminium plaat op maat? Wij beschikken over een knipschaar die aluminium platen tot 3 meter lang exact op maat knippen. Via de website kunt u de gewenste afmeting opgegeven. U betaalt niet de reststukken, maar enkel het bestelde.

Aluminium plaat voorbeelden

Een aluminium plaat vindt u bij Metaalcenter.nl in tal van soorten en maten. Daarnaast kunt u uw aluminium plaat geheel op maat laten maken zonder extra reststukken te betalen. U klikt op de aluminium plaat die u graag wil. Vervolgens kunt u een van de afmetingen kiezen. Wanneer u graag voor een aluminium plaat op maat kiest kunt u op een van de maten klikken en vervolgens aanvinken “Of op maat”. Hier kunt u dan zelf de gewenste afmetingen invoeren. Aan de hand hiervan wordt direct een specifieke prijs op maat berekent. De aluminium plaat wordt tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt. Een aluminium plaat is voor tal van toepassingen te gebruiken, namelijk:

  • Gevelbekleding
  • Tuinmeubilair
  • Interieur
  • Verkeersborden
  • Auto’s
  • Machines
  • Bordessen
  • Antislip platen
  • Rijplaten
  • Trappen

Echter, naast aluminium platen bent u bij ons ook aan het goede adres voor aluminium profielenaluminium staven en aluminium kokers. Daarnaast hebben wij ook platen gemaakt van andere materialen, namelijk cortenstaal platen, staal platen en RVS platen

Aluminium traanplaat 

Op zoek naar een aluminium traanplaat? Een aluminium traanplaat wordt veelal als antislipplaat gebruikt. Zo worden aluminium traanplaten bijvoorbeeld vaak gebruikt voor bordessen, vloerplaten en traptreden. Een aluminium traanplaat is zowel voor binnen- als buitengebruik. Naast dat aluminium traanplaten praktisch zijn vanwege de antislip structuur, zijn ze ook goed te gebruiken om een industriële uitstraling aan een voorwerp of ruimte te geven. Gebruik voor een industriële uitstraling bijvoorbeeld een aluminium traanplaat als tafelblad of voor de bekleding van andere meubels. Aluminium traanplaten zijn voor tal van toepassingen te gebruiken.

De dikte van een aluminium traanplaat wordt aangegeven als bijvoorbeeld 3,5/5. De 3,5 staat voor de plaatdikte van de aluminium plaat, zonder de traan erbij gemeten. De 5 staat voor de plaatdikte inclusief de traan erbij gemeten.

De 3 meest voorkomende diktes voor aluminium traanplaten zijn: 2,5/4 mm, 3,5/5 mm en 5/6,5 mm.
De 3 meest voorkomende standaardafmetingen zijn: 2000 x 1000 / 2500 x 1250 en 3000 x 1500 mm. Wij kunnen echter alles voor u op maat maken, zonder meelevering van reststuk(ken).

De aluminium platen worden in 2 traans en/of 5 traans geleverd. Daarnaast worden de aluminium traanplaten in ongebeitste (=glimmend oppervlak) en/of gebeitste (= mat oppervlak) uitvoering geleverd.

Aluminium plaat op maat

Aluminium plaat op maat kopen? Bij Metaalcenter.nl maken wij elke soort aluminium plaat op maat voor u. U voert bij uw bestelling in welke maten u wenst, vervolgens knippen wij de aluminium tot 3 meter lang exact op maat. Wij doen dit met een speciale knipschaar. U betaalt niet voor de reststukken, enkel voor de afmetingen die u bestelt. Op deze manier heeft u altijd de aluminium plaat op maat die u nodig heeft. Een aluminium plaat in elke gewenst maat en soort, daarvoor bent u bij Metaalcenter.nl aan het juiste adres.  

Aluminium plaat vlak

De vlakke/gladde aluminium platen die Metaalcenter.nl in voorraad heeft, zijn van de meest universele halfharde kwaliteit EN AW-1050. Deze kwaliteit is goed zetbaar, goed te anodiseren en goed verder te bewerken.

De 3 meest voorkomende standaardafmetingen zijn: 2000 x 1000 / 2500 x 1250 en 3000 x 1500 mm. Wij kunnen echter alles voor u op maat maken, zonder meelevering reststuk(ken).

Alumium plaat kopen

Aluminium plaat kopen? Wanneer u een aluminium plaat koopt bij Metaalcenter, verzenden wij de bestelling binnen 24 uur. Wij verpakken onze Aluminium platen netjes voor u, zodat er tijdens transport geen beschadigingen kunnen ontstaan. Dat doen wij tegen zeer lage verzendkosten en orders boven de € 250 exclusief BTW verzenden wij gratis voor u, zowel binnen Nederland als naar België.

Aluminium platen koopt u bij het Metaalcenter.nl de specialist in aluminium platen

Vandaag Staal - Aluminium - RVS of Cortenstaal bestellen morgen in huis

Volg ons op : Pinterest en Facebook of Youtube

Metaalcenter.nl 9,2 / 10 - 856 Reviews @ Feedbackcompany