Home  > Cortenstaal prijzen

Corten plaatstaal

Corten plaatstaal
Bij orders tot 250 Euro (ex BTW) zijn binnen Nederland de verzendkosten 18 Euro ex BTW en naar Belgie 22,00 Euro ex BTW.

Cortenstaal prijzen

Cortenstaal is een staalsoort met een bijzondere legering. De samenstelling is anders dan gewoon staal, hetgeen maakt dat de prijs van Cortenstaal wat hoger ligt dan normaal staal. Wat veel mensen echter vergeten is dat normaal staal bij gebruik in de buitenlucht altijd een behandeling nodig heeft, zoals bijvoorbeeld verzinken. Wanneer dit bij de materiaalprijs van normaalstaal wordt opgeteld, dan heeft Cortenstaal een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding en is het niet duurder dan normaal staal. Cortenstaal wordt enkel geleverd in de vorm van cortenstaal platen. Echter, Metaalcenter.nl levert ook cortenstaal op maat. Wij bewerken de platen tot de door u gewenste afmeting. 

>> Cortenstaal op maat bestellen <<

Cortenstaal

Cortenstaal, ook bekend onder de naam COR-TEN of weervast staal is een staalsoort die gekenmerkt wordt door de bruine roestkleur. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie (het roesten) sterk vertraagt. Tegenwoordig wordt Cortenstaal veel gebruikt in tuinen, kunstobjecten en dergelijke. Bij levering heeft Cortenstaal nog het gewone “zwarte” uiterlijk. Pas bij blootstelling aan de atmosfeer gaat Cortenstaal roesten en krijgt het zijn mooie bruine roestkleur.

Cortenstaal toepassingen

  • Cortenstaal voor - plantenbakken
  • Cortenstaal voor - buitenhaarden
  • Cortenstaal voor - erfafscheidingen
  • Cortenstaal voor - tuinwanden
  • Cortenstaal voor - borderranden
  • Cortenstaal voor - boomkorven
  • Cortenstaal voor – zandbakken

Bovengenoemde voorbeelden van toepassing met Cortenstaal zijn toepassingen die regelmatig gebruikt worden. Maar wij helpen u uiteraard met het toepassen van Cortenstaal in uw project.

Cortenstaal bij Metaalcenter.nl

Metaalcenter (link eronder naar homepage)  koopt Cortenstaal rechtstreeks in bij de fabriek en biedt u Cortenstaal tegen een zeer scherpe prijs aan. Niet alleen voor standaard platen kunt u bij ons terecht, maar ook voor maatwerk. U heeft een klein stukje op maat nodig? Ook dat kan bij het Metaalcenter. U betaalt niet voor restmateriaal bij ons.

De prijzen van Cortenstaal kunt u vinden door een gewenste plaat te kiezen. U kunt kiezen voor een van de standaardafmetingen en diktes en deze desgewenst verder op maat maken. Onze website geeft vervolgens de prijs weer en wanneer u het gewenste in de winkelmand plaatst, worden ook de verzendkosten weergegeven. Ook afhalen bij het Metaalcenter is mogelijk.

Met Cortenstaal van het Metaalcenter maakt u de mooiste creaties zelf. Netjes verpakt en razendsnelle levering uit voorraad. 

Ook op zoek naar andere materialen? U kunt bij ons ook terecht voor verschillende RVS, staal en aluminium uitvoeringen. 

Cortenstaal bestellen

Cortenstaal bestellen bij het metaalcenter doet u omdat wij het binnen 24 uur verzenden, wij verpakken ons Cortenstaal netjes voor u, zodat er tijdens transport geen beschadigingen kunnen ontstaan. Dat doen wij tegen zeer lage verzendkosten en orders boven de € 250 ex BTW verzenden wij gratis voor u, zowel binnen Nederland als naar België.

 

Vandaag Staal - Aluminium - RVS of Cortenstaal bestellen morgen in huis

Volg ons op : Pinterest en Facebook of Youtube

Metaalcenter.nl 9,2 / 10 - 856 Reviews @ Feedbackcompany